![Przepis z książki "Ramen krok po kroku. Przepisy tradycyjne i współczesne", Robin Donovan (fot. Kate Sears)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/i0iRXyiQXdMWsZx-_RNA562SKl7xy2x5jvd8g6KJzOM/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjEvMTEtMDkv/OTc4MTY0NjExMjgx/NF9EZWNvbnN0cnVj/dGVkTXVzaHJvb21C/cm90aFNveVNhdWNl/RWdnc0JhYnlCb2tD/aG95Xzg4MDIuanBn.jpg)
Ramen na bulionie grzybowym
typ diety: wegetariańska
typ posiłku: obiad
- bulion grzybowy
- 8 szklanek
- kapusta baby pak choi
- 12 główek
- shio tare
- ½ szklanki
- świeży makaron ramen
- 540 g
- jajka marynowane w sosie sojowym
- 4 sztuki przekrojone na pół
- dymka, białe i zielone części
- 4 sztuki