Diana Kosiorek
Senior Graphic Designer diana.kosiorek@kukbuk.pl
KUKBUK - media kulturalno-kulinarne KUKBUK Sp. z o.o., ul. Mińska 29A, budynek 44, 03-808 Warszawa, Nr KRS: 0000434048, Sąd Rej. dla M. St. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy KRS. Nr NIP: 701-035-47-14, Kapitał zakładowy: 5 000 zł kukbuk@kukbuk.plkontakt
Znajdziecie tu rozmowy z osobami, które nas inspirują, tworzone przez ekspertów materiały na temat kulinariów, ekologii, zdrowia i stylu życia, artykuły z zakresu szeroko pojętej kultury, praktyczne przewodniki turystyczne oraz mnóstwo przepisów na każdą porę roku.o portalu
Wierzymy, że jedzenie jest deklaracją, manifestem – a także wyrazem naszej odpowiedzialności. Dzielimy się wiedzą i zapraszamy do wspólnego stołu. Razem z naszymi autorami chcemy tworzyć KUKBUK.PL, ale też wyjść poza tryb online – dać przykład, jak pomysły z portalu realizować w codziennym życiu. Rytm naszych działań wyznacza sezonowość – wpływa na każdy aspekt naszej rzeczywistości, warunkuje wybory dokonywane każdego dnia.nasza misja
ludzie
DO TEGO DOSTĘP DO KUKBUK-OWYCH NIESPODZIANEK. ZAPISZ SIĘ DO NASZEGO NEWSLETTERA
Ballantine’s, wiodąca marka szkockiej whisky w Europie, rozszerzyła swoją ofertę o nowy wariant smakowy, w którym szkocka whisky łączy się ze słodkim aromatem wiśni.
Ach, co to był za wieczór! Premiera nowego wydania specjalnego KUKBUK Rodzina, w którym przyglądamy się przyjaźni w różnych kontekstach, była idealnym pretekstem do spotkania z naszymi przyjaciółmi.
To jedno z ulubionych letnich zajęć Polaków. Najlepiej połączyć je z otwartą przestrzenią i widokiem na góry oraz z wyjątkowym menu – wtedy dostaniemy przepis na grillowanie idealne.
Ballantine’s, wiodąca marka szkockiej whisky w Europie, rozszerzyła swoją ofertę o nowy wariant smakowy, w którym szkocka whisky łączy się ze słodkim aromatem wiśni.
Ach, co to był za wieczór! Premiera nowego wydania specjalnego KUKBUK Rodzina, w którym przyglądamy się przyjaźni w różnych kontekstach, była idealnym pretekstem do spotkania z naszymi przyjaciółmi.
To jedno z ulubionych letnich zajęć Polaków. Najlepiej połączyć je z otwartą przestrzenią i widokiem na góry oraz z wyjątkowym menu – wtedy dostaniemy przepis na grillowanie idealne.
Każda edycja festiwalu to świetna okazja do sprawdzenia najlepszych restauracji. Zawsze staramy się przetestować kilka różnych menu. Co nas zachwyciło tym razem?
Przed nami pierwsza edycja festiwalu FILMS for FOOD. KUKBUK jest patronem medialnym wydarzenia. Szykujcie się na prawdziwą ucztę – nie tylko dla kinomanów!
Ponad 270 producentów zgłosiło łącznie 800 produktów. Polska ma się czym chwalić!
Nowa strona KUKBUK.PL miała premierę pierwszego dnia wiosny. Daliśmy jednak trochę czasu na oddech tym, którzy przez ostatnie tygodnie pisali dla nas teksty, przygotowywali przepisy, robili zdjęcia i dopinali wszystko na ostatni guzik, aby na czas oddać stronę użytkownikom – pełną wiosennych barw i wartościowych treści, szybszą i przyjaźniejszą w użytkowaniu. Wreszcie 3 kwietnia, wypoczęci i zadowoleni z finalnego produktu, spotkaliśmy się, by celebrować nowy rozdział w historii portalu i całego wydawnictwa.
Nareszcie jest! Pełna barw, szybsza i przyjaźniejsza w użytkowaniu wersja KUKBUK.pl. Bardzo długo przygotowywaliśmy się do chwili, w której mogliśmy się nią podzielić. Nowe otwarcie świętowaliśmy pierwszego dnia wiosny – udając się na redakcyjne wagary, by celebrować i świętować nowy rozdział w historii portalu.
Przeczytajcie, co posadziliśmy w naszym warzywniku, jakie mamy rady dla początkujących ogrodników i co szykujemy na kolejne spotkania!
W ten weekend razem z Państwomiasto zapraszamy was na inaugurację Otwartego Ogrodu na Jazdowie. Przyjdźcie, by razem z nami nacieszyć się wiosną i poznać tajniki miejskiego ogrodnictwa.