![](https://mediaconvert.kukbuk.pl/CfxVq2GKRMQbMSBLvEYu05jluhf3Q0oUg1KIGs_dEpc/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjMvMDItMDEv/QmFyaWxsYTA1MTFf/MS5qcGc.jpg)
Bavette z pieczonymi grzybami w czerwonym pesto z sałatką z ogórka
typ diety: dowolna
typ posiłku: obiad
- boczniaki
- 200 g
- shimeji
- 200 g
- pieczarki
- 200 g
- oliwa
- 4 łyżki
- tymianek suszony
- 2 łyżki
- sól
- do smaku
- ogórek
- 1 sztuka
- ocet ryżowy
- 1 łyżka
- miód
- 2 łyżeczki
- chili mielone
- ½ łyżeczki
- makaron bavette
- 400 g
- Barilla Pesto Pomodori Secchi
- 1 słoiczek