Barszcz czerwony z krokietami z kiszoną kapustą i łososiem
czas przygotowania: 75 minut + 4 godziny chłodzenia
typ diety: dowolna
typ posiłku: obiad
- KROKIETY:
- mączyste ziemniaki
- 900 g
- sól
- do gotowania i do smaku
- kapusta kiszona
- 160 g
- olej rośinny
- 1 łyżka
- łosoś wędzony na zimno
- 160 g
- żółtko jajka "zerówki"
- 4 sztuki
- masło
- 1 łyżka
- mielony czarny pieprz
- do smaku
- PANIERKA:
- mąka pszenna
- 8 łyżek
- jajko "zerówka"
- 4 sztuki
- bułka tarta
- 2 szklanki
- olej
- do głębokiego smażenia
- BARSZCZ:
- Barszcz Czerwony Ekspresowa Zupa WINIARY
- 2 opakowania