![](https://mediaconvert.kukbuk.pl/VNd_uN6FnZ-QW46YciuS2fSs3zsk521DX8ntq6RUstk/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjMvMDQtMTkv/QmlhbmNhMTIyMC5q/cGc.jpg)
Kremowe risotto z koprem włoskim i ricottą
typ diety: dowolna
typ posiłku: obiad
- Risotto:
- biała cebula
- 1 sztuka
- oliwa
- 30 ml
- ryż vialone nano lub arborio
- 180 g
- bulion warzywny
- 2 l
- fenkuł
- 1 sztuka
- ser ricotta
- 80 g
- masło
- 30 g
- Do podania:
- świeży fenkuł
- kilka kawałków
- koperek
- skórka otarta z cytryny