![Biscotti z miodem, włoskie przepisy Cristiny Catese (fot. Paulina Czyżewska)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/DF1-7dmeox-agyoNmDozg9rfXwEGfp9Hxx7H1C9wg48/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjEvMTItMDgv/YmlzY290dGlfel9t/aW9kZW0uanBn.jpg)
Biscotti z miodem
typ diety: dowolna
typ posiłku: deser
- mąka typu 00
- 1½ kg
- orzechy włoskie
- 500 g
- orzechy laskowe
- 500 g
- migdały
- 500 g
- cynamon
- 30 g
- skórka z pomarańczy
- z 2 sztuk
- miód
- 1 kg
- sok z pomarańczy
- z 2 sztuk
- likier pomarańczowy
- 100 ml