Od ledwo muśniętego ogniem po porządnie wypieczone. Mięso w swojej różnorodności nie pozostawia miejsca na nudę i gwarantuje ekscytujące doznania smakowe. Uwielbia nieprzeciętne dodatki i aromatyczne eksperymenty, a w klasycznym wydaniu ma moc wprowadzania w nostalgiczny nastrój i przywoływania wspomnień spotkań przy rodzinnym stole.
![czekoladowy sos do mięs, przepis na szponder (fot. Maciek Niemojewski)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/SWN0dvqquS3XvIqyB0q23-U7T21wNhIXpGKcakZNQQs/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMTkvMDktMjAv/a2FtaXNfJUM1JUJD/eWNpZV96ZV9zbWFr/aWVtMjkyM190aW5p/ZmllZC5qcGc.jpg)
5 przepisów dla miłośników mięsa
Najlepiej czuje się w towarzystwie grzybów, ziół i warzyw, a jego smak wzbogaca niezawodna musztarda. Jakie dania pokochają fani mięsa na talerzu?
Sponsorowane przez:
![](https://mediaconvert.kukbuk.pl/MUXOt0ZrxrCaQFfHH2yS0l9ZUjK_ZbhYZNSHab4BsH4/fit/280/100/fp:0.5:0.45/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMTkvMDktMDkv/a2FtaXNfbG9nb190/aW5pZmllZC5qcGc.jpg 280w,
https://mediaconvert.kukbuk.pl/B12ndhNTl6EtT-7jpYt_5qVC9RihKf8ZqmRiNKuTyEw/fit/560/200/fp:0.5:0.45/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMTkvMDktMDkv/a2FtaXNfbG9nb190/aW5pZmllZC5qcGc.jpg 560w)
Ten artykuł przeczytasz w mniej niż 3 minuty!