Wegetariańskie leczo z cukinią, bakłażanem i ze świeżym pieczywem
        typ diety: wegetariańska
 
        typ posiłku: obiad
- pomidory
 - 4 sztuki
 - cebula
 - 1 sztuka
 - czosnek
 - 1 ząbek
 - olej
 - 3 łyżki
 - papryka czerwona
 - 1 sztuka
 - papryka żółta
 - 1 sztuka
 - pieczarki
 - 150 g
 - bakłażan
 - 1 sztuka
 - cukinia
 - 1 sztuka
 - słodka papryka mielona
 - 1 łyżeczka
 - ostra papryka mielona
 - 1/2 łyżeczki
 - zioła prowansalskie
 - 1 łyżeczka
 - sól
 - do smaku
 - pieprz
 - do smaku
 - natka pietruszki
 - do podania
 - ulubione pieczywo
 - według uznania
 



