![Smażone placki warzywne z fasolki szparagowej i cukinii (fot. Aleksandra Jagłowska)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/U7aAVqfjbDbeHyj-auupaUwODxYPFPkluu39SU9ar2A/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjAvMDctMTQv/cGxhY3VzemtpXzEu/anBn.jpg)
Placuszki z fasolki szparagowej, cukinii i koperku
typ diety: wegetariańska
typ posiłku: obiad
- fasolka szparagowa
- 100 g
- szalotka
- 1 sztuka
- cukinia
- 1/2 sztuki
- jajko "zerówka"
- 1 sztuka
- posiekany koperek
- 4 łyżki
- mąka z ciecierzycy
- 6 łyżek
- sól
- do smaku
- kolorowy pieprz
- do smaku
- oliwa
- do smażenia