![](https://mediaconvert.kukbuk.pl/_oRrj4X8McUwWfcY0ESC3IKDfJ4R3RM27bSgUOR2Ee8/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjMvMDQtMjcv/a3VrYnVrX3hfYmFy/aWxsYV8zNC5qcGc.jpg)
Cacio e pepe z makaronem spaghetti, fasolką szparagową i pancettą
typ diety: dowolna
typ posiłku: obiad
- makaron spaghetti Barilla
- 300 g
- zielona fasolka szparagowa
- 250 g
- pancetta
- 100 g
- masło
- 60 g
- tarty ser pecorino
- 100 g
- grubo mielony pieprz
- do smaku
- sól
- do smaku