Młode marchewki w paście gochujang z pietruszkową gremolatą
        typ diety: wegańska
 
        typ posiłku: goście idą
- MARCHEWKI:
 - marchew
 - 400 g
 - olej
 - do smażenia
 - czosnek
 - 2 ząbki
 - wegańska osełka
 - 2 łyżki
 - pasta gochujang
 - 1 łyżka
 - cukier
 - 2 łyżki
 - sól
 - 3 szczypty
 - tymianek
 - 4 gałązki
 - GREMOLATA:
 - czosnek
 - 2 ząbki
 - natka pietruszki
 - 1 pęczek
 - skórka z cytryny
 - z 1 sztuki
 - sól
 - szczypta
 - oliwa
 - ½ szklanki
 - sok z cytryny
 - 1 łyżka
 - świeżo mielony pieprz
 - do smaku
 - chili w płatkach
 - szczypta
 - olej
 - do smażenia
 



