Letnie spring rolls z fasolką szparagową i pikantnym sosem z pasty migdałowej
        typ diety: wegetariańska
 
        typ posiłku: obiad
- Sos migdałowy:
 - czosnek
 - 1 ząbek
 - pasta z prażonych migdałów
 - 6 łyżek
 - sok z limonki
 - 1 łyżka
 - sos sojowy
 - 1 łyżeczka
 - syrop klonowy
 - 1 łyżeczka
 - pieprz cayenne
 - 1 łyżeczka
 - wędzona papryka
 - 1/2 łyżeczki
 - zimna woda
 - 2 łyżki
 - Spring rolls:
 - fasolka szparagowa
 - 100 g
 - młoda marchew
 - 2 sztuki
 - rzodkiewka
 - 3 sztuki
 - ogórek gruntowy
 - 2 sztuki
 - papier ryżowy
 - 6 arkuszy
 - kiełki rzodkiewki
 - 2 garści
 - mięta
 - do smaku
 



