Kukbuk
Kukbuk
pieczona dynia z kardamonowym jogurtem, pieczona dynia, dynia, dynia hokkaido, jak przygotować dynię, lekka kolacja, lekki obiad, fit obiad

Dynia hokkaido z kardamonowym jogurtem

Dodaj do 'Przeczytaj później'
Czas przygotowania czas przygotowania: 30 minut
typ diety: fit
typ posiłku: obiad
dynia hokkaido
1/2 sztuki
jogurt naturalny
100 g
kardamon
2 szczypty
pomidorki koktajlowe
kilka sztuk
świeża kolendra
garść

krok 1

Dynię kroimy w księżyce, pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 160°C i polewamy jogurtem wymieszanym z kardamonem.

Pomidorki cherry nacinamy u góry i zgniatamy nad talerzem, polewając jogurt i dynię. Dokładamy zgniecione pomidorki i liście kolendry na talerz. 

W zawsze głodnym KUKBUK-u mamy niepohamowany apetyt na życie. Codziennie mieszamy w redakcyjnych garnkach. Kroimy teksty, sklejamy apetyczne wątki. Zanurzamy się w kulturze i smakujemy codzienność. Przysiądźcie się do wspólnego stołu i poczujcie, że w kolektywie siła!

Koszyk

suma:
NaN zł
Przejdź do koszyka