Spaghetti z pieczoną dynią, ciecierzycą, szpinakiem, oliwą GranFruttato i kruszonką z bułki tartej
czas przygotowania: 30 minut
typ diety: wegetariańska
typ posiłku: obiad
- Pieczona dynia
- dynia hokkaido
- 300 g
- oliwa Monini GranFruttato
- do pieczenia
- mielona słodka papryka
- 1 łyżeczka
- sól i pieprz
- do smaku
- Kruszonka
- oliwa Monini GranFruttato
- 4 łyżki
- bułka tarta
- 6 łyżek
- sól w płatkach
- do smaku
- Makaron
- makaron spaghetti
- 200 g
- oliwa Monini GranFruttato
- do smażenia + do podania
- szalotka
- 1 sztuka
- czosnek
- 2 ząbki
- ciecierzyca
- 1 puszka
- szpinak
- 100 g
- natka pietruszki
- do podania