![Sałatka z pieczoną wołowiną, młodymi ziemniakami i fasolką szparagową](https://mediaconvert.kukbuk.pl/R_I2F4IhAnz0i__KKrrv-_caJL4s_yn_qp29hvPGkRA/fill/1418/1682/fp:0.5:0.6/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMTkvMDYtMjEv/emllbW5pYWtpXzRf/dGluaWZpZWQuanBn.jpg)
Sałatka z pieczoną wołowiną, młodymi ziemniakami i fasolką
typ diety: fit
typ posiłku: obiad
- stek z rostbefu
- 1 kg
- musztarda
- 4 łyżki
- czosnek
- 2 ząbki
- oliwa
- do smaku
- fasolka szparagowa
- 150 g
- młode ziemniaki
- 16 sztuk
- pomidorki koktajlowe
- garść
- świeża bazylia
- według uznania
- cytryna
- 1 sztuka
- sól i pieprz
- do smaku