![Faszerowana, żółta papryka z fetą i ziołami (fot. dinnershow.studio)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/JfG37fMU9HJbpEQbQpvVlRMU48dxReIrZITLr13KMt8/fill/1418/1682/fp:0.43:0.51/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjAvMDktMjkv/d2l0dF9wYXByeWth/NDEyOS5qcGc.jpg)
Papryka faszerowana ziemniakami z kminkiem i fetą z masłem cytrynowo-tymiankowym
typ diety: wegetariańska
typ posiłku: obiad
- podłużna papryka
- 2 sztuki
- ziemniaki
- 300 g
- cebula
- 1 sztuka
- kminek
- 1 łyżeczka
- feta
- 150 g
- miód
- 1 łyżeczka
- masło
- 2 łyżki
- sok z cytryny
- z jednej sztuki
- tymianek
- 2-3 gałązki
- sól
- do smaku