![Gołąbki na zimno faszerowane wątróbką z kaszą gryczaną, przepis Paweł Paszek-Pietruch / Eperfetto.pl](https://mediaconvert.kukbuk.pl/Gor_hPS2CB-aRLUE9GXPlxEWYU2VTAysSy9vTLZRe6s/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjAvMDQtMDMv/SU1HXzk0MTcuanBn.jpg)
Minigołąbki z wątróbką i kaszą gryczaną
typ diety: dowolna
typ posiłku: obiad
- ugotowane na miękko liście kapusty
- 6 sztuk
- oliwa
- 2 łyżki
- masło
- 1 łyżeczka
- wątróbka drobiowa
- 200 g
- szalotka
- 1 sztuka
- natka pietruszki
- 3 gałązki
- szałwia
- 4 liście
- sól morska
- do smaku
- pieprz czarny mielony
- do smaku
- suszone oregano
- szczypta
- kasza gryczana sucha
- 125 g