![Miska kremu z pieczonej papryki, kalafiora i estragonu (fot. dinnershow.studio)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/UvdGLVCsCQqJfphyDptYGH72pVacdPv13K3bsZInTe0/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjAvMDktMjkv/d2l0dF9wYXByeWth/NDEzNC5qcGc.jpg)
Krem z żółtej papryki ze smażonym kalafiorem i olejem estragonowym
typ diety: wegetariańska
typ posiłku: obiad
- krem:
- żółta papryka
- 2 sztuki
- cebula
- 1 sztuka
- olej
- do smażenia
- masło
- 5 g
- miód
- 1 łyżka
- sól
- do smaku
- olej estragonowy:
- świeży estragon
- 1 garść
- olej
- 150 ml
- sól
- do smaku
- smażony kalafior:
- kalafior
- 1/2 małej sztuki
- sól
- do gotowania
- olej
- 1 łyżka