Piotr Wójcik swoje grillowe smakołyki serwuje gościom restauracji Koneser Grill od pięciu lat. Okrągłe urodziny lokalu postanowiono uczcić serią wyjątkowych kolacji, podczas których Wójcik połączy siły z innymi szefami kuchni i wspólnie zaproponują wyjątkowe kulinarne doświadczenie. W najbliższym czasie odbędą się dwie kolacje:
One Star Street Food (24 października) – kolacja przygotowana z Bartoszem Szymczakiem, szefem kuchni jednogwiazdkowej warszawskiej restauracji Rozbrat 20.
Grande Finale (30 października) – kolacja przygotowana z Millerem Pradą z jednogwiazdkowej restauracji Humo w Londynie.
Więcej szczegółów na temat rezerwacji znajdziecie tutaj.
KUKBUK ma przyjemność być patronem medialnym piątych urodzin restauracji Koneser Grill – serdecznie zapraszamy do udziału w kolacjach, a także śledzenia naszego konta na Instagramie, na którym publikujemy między innymi zakulisowe materiały z przygotowań do tych wydarzeń.