Przepis: Artur Kokoszka / Farma Bii
Stylizacja: Anna Orechwo
Zdjęcia: Rafał Meszka
krok 1
Kozi ser łączymy ze śmietaną, doprawiamy solą. Szparagi pieczemy w 180 stopniach przez 2 minuty.
krok 2
Szykujemy dressing. Mieszankę ziół wkładamy do blendera, dodajemy sól, ocet, cukier i olej rzepakowy. Miksujemy około 2 minut, aż uzyskamy jednolitą konsystencję.
krok 3
Kozi ser rozsmarowujemy na talerzu, układamy na nim wszystkie warzywa i świeże zioła. Polewamy dressingiem.
Materiał powstał we współpracy z marką Philips >>
Jesteśmy przekonani, że jednym z kluczowych elementów dobrego startu w nowy dzień jest pyszne śniadanie. Poznajcie pięć przepisów na posiłek, który przygotujecie w kilkanaście minut.
Wybierając urządzenia kuchenne, zwracamy uwagę na ich funkcjonalność, wygląd, a coraz częściej także na aspekt ekologiczny. Poznajcie nowoczesną kolekcję sprzętów z… oleju roślinnego.
Od dzieciństwa słyszymy, że śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Przedstawiamy wam pomocnika, dzięki któremu przygotujecie je szybko, zdrowo i smacznie.