![Przepis na pieczone warzywa z halloumi, oliwą truflową i ziołami (fot. Rafał Meszka)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/RmHXjveNhlUanMpN1FK0NNDs8aPgC7423vhsDnBtnIs/fill/1418/1682/fp:0.46:0.64/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjIvMDYtMTcv/SU1fMDU4MTEuanBn.jpg)
Pieczone warzywa z halloumi, oliwą truflową i ziołami
typ diety: wegetariańska
typ posiłku: obiad
- młoda marchewka
- 1 pęczek
- rzodkiewka
- 1 pęczek
- kalarepa
- 1 sztuka
- cukinia
- 1 sztuka
- czerwona cebula
- 1 sztuka
- żółta papryka
- 1 sztuka
- oliwa truflowa
- 100 ml
- świeży tymianek
- 5 gałązek
- sól
- ½ łyżeczki
- halloumi
- 200 g