![Połówki jabłka pieczone w miodzie, podane z rodzynkami i orzechami (fot. Paulina Czyżewska)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/k5Ux97Fy-vRhcDD_3Tovuo_JFRu9UhhctUuI3gB7Lp8/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjEvMTAtMjkv/c2xvaWtpMTIyNS5q/cGc.jpg)
Nacinane jabłka posypane chrupkami bakaliowymi i polane miodem
typ diety: wegańska
typ posiłku: deser
- jabłko szampion
- 3 sztuki
- masło
- 35 g
- cynamon
- szczypta
- gałka muszkatołowa
- szczypta
- kardamon
- szczypta
- miód
- 20 g + do podania
- miks bakalii
- 50 g