![Sezonowy targ: owoce lata – Mus rozmarynowy z czerwonymi owocami. Biała czekolada, rozmaryn i owoce sezonowe (fot. Maciej Niemojewski)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/FGSPQEmlKn6SlUJJR0IY5I7zEM7rstmFXfmtu4LVReM/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjEvMDgtMDUv/S3IlQzQlOTlnbGlj/Y3lfUG9taWRvcnlf/aV9zJUM1JTgyb2Rr/byVDNSU5QmNpMjAz/NV8ybS5qcGc.jpg)
Mus rozmarynowy z czerwonymi owocami
typ diety: wegetariańska
typ posiłku: deser
- Mus:
- śmietanka 36%
- 340 ml
- rozmaryn świeży
- 30 g
- biała czekolada
- 160 g
- jajka
- 3 sztuki
- rum
- 20 ml
- Sos:
- mieszanka owoców (wiśnie, czereśnie, maliny, czerwona porzeczka, jagody)
- 500 g
- cukier
- 100 g
- woda
- 10 ml
- Owoce do dekoracji:
- czereśnie
- kilka sztuk
- czerwona porzeczka
- kilka gałązek