![Przepis na Carpaccio z kalarepy. Jak przygotować wegańskie carpaccio (fot. Maciek Niemojewski)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/XIym4K0RqnTPXOnIWxjxdGrumGkZF5w-Ub3XhLGVK1U/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjEvMDYtMDIv/S3IlQzQlOTlnbGlj/Y3lfTGF0bzAxOTAu/anBn.jpg)
Carpaccio z kalarepy z koperkowym olejem
typ diety: wegetariańska
typ posiłku: obiad
- Olej koperkowy:
- olej o neutralnym smaku
- 200 ml
- koper
- 1 gruby pęczek
- Carpaccio:
- parmezan
- 50 g
- kapary
- 6 sztuk
- młoda kalarepa
- 2 sztuki
- marynowana czerwona cebula
- 1 łyżka
- sól w płatkach
- do smaku