Bezglutenowe gofry z kozim twarożkiem i grillowanymi brzoskwiniami
        typ diety: dowolna
 
        typ posiłku: śniadanie
- masło klarowane
 - 70 g
 - mąka owsiana
 - 140 g
 - bezglutenowy proszek do pieczenia
 - 1 łyżeczka
 - sól
 - ¼ łyżeczki
 - jajko „zerówka”
 - 2 sztuki
 - woda gazowana
 - 250 ml
 - olej
 - do natłuszczenia
 - do podania:
 - brzoskwinia
 - 1 sztuka
 - morele
 - 2 sztuki
 - oliwa
 - 1 łyżka
 - ocet balsamiczny
 - 1 łyżka
 - sól
 - do smaku
 - świeżo mielony pieprz
 - do smaku
 - rozmaryn
 - 2 gałązki
 - twarożek kozi
 - 100 g
 
