Przed nami kolejne, apetyczne spotkanie na warszawskiej Pradze, poświęcone tematyce ukochanego przez nas jedzenia. Podczas piątej już odsłony spotkania z cyklu Food Working cenieni eksperci zmierzą się w interesującej dyskusji z tym, co od dawna spędza nam wszystkim sen z powiek. Mowa oczywiście o nowych technologiach i sztucznej inteligencji w świecie food!
Czy w branży food jesteśmy gotowi na sztuczną inteligencję? Sprawdźmy!
Mogłoby się wydawać, że życie foodiesów nie jest w dużym stopniu bodźcowane innowacyjnymi rozwiązaniami, a sztuczna inteligencja nie wpłynie na ich codzienność. Wchodząc jednak głębiej w świat spożywczy i gastronomiczny, okazuje się, że wpływ nowoczesnych technologii na te obszary jest dziś absolutnie niekwestionowany. Jeśli płynie w Tobie foodiesowa krew, a jednocześnie chcesz dowiedzieć się, jak sztuczna inteligencja oddziałuje na nasz kulinarny świat, koniecznie weź udział w najbliższym spotkaniu Food Working!
Ten artykuł przeczytasz w mniej niż 3 minuty!