Zupa ziołowa z kremowym serkiem i jajkami przepiórczymi
czas przygotowania: 30 minut
typ diety: dowolna
typ posiłku: obiad
- cebula
- 1 sztuka
- czosnek
- 1 ząbek
- por
- 1 sztuka
- ziemniaki
- 300 g
- oliwa
- 3 łyżki
- bulion warzywny
- 1.5 litra
- ser kremowy Cztery Sery Hochland
- 100 g
- natka pietruszki
- 1 pęczek
- koperek
- 1 pęczek
- dymka
- 1 pęczek
- liście szpinaku
- 50 g
- sólo i pieprz
- do smaku
- oliwa ziołowa
- posiekana natka pietruszki
- 1 łyżka
- posiekany koper
- 1 łyżka
- posiekana dymka
- 1 łyżka
- sól
- szczypta
- sok z cytryny
- 1 łyżeczka
- oliwa
- 1/3 szklanki
- do podania
- jajka przepiórcze
- pieczywo