![](https://mediaconvert.kukbuk.pl/5iYspLemv1HIqom8PwrdIIebzl4qfz24zHFSM-ds6XM/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjMvMDktMTQv/MzA3QTA0MDYuanBn.jpg)
Zapiekane gnocchi z duszoną cukinią, dynią piżmową i wegańskim pesto
typ diety:
typ posiłku:
- makaron gnocchi
- 200 g
- sól
- do gotowania + do smaku
- cukinia
- 1 nieduża sztuka
- oliwa
- do smażenia
- czosnek
- 1 ząbek
- śmietana 18%
- 3-4 łyżki
- gałka muszkatołowa
- szczypta
- pieprz
- do smaku
- dynia piżmowa
- ¼ sztuki
- pesto Barilla Vegan
- ½ słoiczka
- parmezan lub inny twardy ser
- do posypania
- świeża bazylia
- do podania