![Przepis na zapiekane mule, mule z ziołową panierką, jak przyrządzić owoce morza (fot. dinnershow.studio)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/5Z9v5X6GV_UP0drH0TmCwbldgfoIHnwfXdHcKKLHE3A/fill/1418/1682/fp:0.5:0.84/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjEvMDYtMTAv/MzA3QTIzMTMtRWRp/dF8yX2NteWsuanBn.jpg)
Mule zapiekane pod ziołową panierką
typ diety: dowolna
typ posiłku: obiad
- mule
- 500 g
- szalotka
- 2 sztuki
- czosnek
- 3 ząbki
- oliwa z drugiego tłoczenia
- 10 ml + 150 ml
- białe wino
- 100 ml
- natka pietruszka
- 100 g
- koperek
- 100 g
- kapary
- 1 łyżka
- sól
- do smaku
- pieprz
- do smaku
- bułka tarta panko
- 100 g