![](https://mediaconvert.kukbuk.pl/mOiBXSuul0Yl1w7Sa2urDf1Jcri4atS6I2uTgGaMTlo/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjMvMDctMTgv/WnJ6dXRfZWtyYW51/XzIwMjMtMDctMThf/b18xMi41OS41NS5w/bmc.png)
Makaron gnocchi z wegańskim pesto, bobem, groszkiem, fasolką oraz crunchem orzechowo-migdałowym
typ diety:
typ posiłku:
- makaron gnocchi
- 200 g
- sól
- do gotowania + smaku
- cukier
- do gotowania
- bób
- 50 g
- zielona fasolka szparagowa
- 50 g
- zielony groszek
- 50 g
- oliwa
- 1 łyżka
- mała cebula
- 1 sztuka
- ulubione orzechy i migdały
- 3 łyżki
- pieprz
- do smaku
- Barilla Vegan Basil Pesto
- 5 łyżeczek