![](https://mediaconvert.kukbuk.pl/0U9ZBA7ONimWQGiI5y2B-yF7mzB1K4jJPjUaA3ht6VA/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjMvMTAtMzEv/YmFyaWxsYV9wYXpk/emllcm5pa18yM19z/b3N5X19jemVyMjE0/NzMuanBn.jpg)
Makaron bavette z pieczoną dynią hokkaido i sosem Aglio
typ diety:
typ posiłku:
- cytryna
- 1 sztuka
- cukier
- 3-4 łyżki
- dynia hokkaido
- 1 sztuka
- oliwa
- do polania + do smażenia
- świeży tymianek lub świeża szałwia
- 20 g
- sól
- do smaku + do gotowania
- pieprz
- do smaku
- feta
- ½ opakowania
- makaron bavette
- 150 g
- czosnek
- 2 ząbki
- sos Barilla Aglio
- 1 słoiczek
- łuskany słonecznik
- 50 g