![Gnocchi z karmelizowaną kiszoną kapustą, orzechami i tymiankiem (fot. Angela Matlak)](https://mediaconvert.kukbuk.pl/UEni3dVP_0iF-E6Pm4MwIsoy7R4P0jj-3W0w8QTweRQ/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjAvMDEtMjcv/a2FwdXN0YV81X3Rp/bmlmaWVkLmpwZw.jpg)
Gnocchi z karmelizowaną kiszoną kapustą
typ diety: wegetariańska
typ posiłku: obiad
- GNOCCHI:
- ziemniaki
- 1 kg
- sól morska
- do gotowania+ do smaku
- pieprz mielony
- do smaku
- grana padano
- 2 łyżki
- mąka pszenna
- 100 g
- mąka ryżowa
- do podsypania
- KARMELIZOWANA KAPUSTA:
- orzechy włoskie
- garść
- miód
- 1 łyżka
- kiszona kapusta
- 50 g
- MASŁO TYMIANKOWE:
- masło
- 40 g
- tymianek
- 1 gałązka