![](https://mediaconvert.kukbuk.pl/g-TK8CoQ0NKeWXALaHxfD7n4iJFLrY5f4WtJaRyoRNk/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjAvMDgtMTkv/emRqZWNpZS0yLmpw/Zw.jpg)
Bezglutenowe gofry z kozim twarożkiem i grillowanymi brzoskwiniami
typ diety: dowolna
typ posiłku: śniadanie
- masło klarowane
- 70 g
- mąka owsiana
- 140 g
- bezglutenowy proszek do pieczenia
- 1 łyżeczka
- sól
- ¼ łyżeczki
- jajko „zerówka”
- 2 sztuki
- woda gazowana
- 250 ml
- olej
- do natłuszczenia
- do podania:
- brzoskwinia
- 1 sztuka
- morele
- 2 sztuki
- oliwa
- 1 łyżka
- ocet balsamiczny
- 1 łyżka
- sól
- do smaku
- świeżo mielony pieprz
- do smaku
- rozmaryn
- 2 gałązki
- twarożek kozi
- 100 g