Kukbuk
Kukbuk

Bajgiel z serkiem śmietankowym, łososiem, ogórkiem, koperkiem i kaparami

Dodaj do 'Przeczytaj później'
Czas przygotowania czas przygotowania: 
typ diety: 
typ posiłku: 
bajgiel
1 sztuka
serek śmietankowy naturalny Łaciaty
50 g
łosoś wędzony
50 g
ogórek
½ sztuki
kapary
1 łyżeczka
koperek
½ pęczka
sól
do smaku
pieprz
do smaku

Jessie Nadziejko | @pluminchocolate

Krok 1

Bajgiel przekrawamy na pół. Obie części smarujemy serkiem śmietankowym.

Krok 2

Na dolnej połówce układamy kawałki łososia, plastry ogórka i kapary. Posypujemy posiekanym koperkiem. Przyprawiamy solą i pieprzem. Przykrywamy drugą połówką bajgla.

 

TIP: Idealny na szybkie śniadanie lub do zabrania na wynos.

Materiał powstał we współpracy z marką Mlekpol.

Reklama

W zawsze głodnym KUKBUK-u mamy niepohamowany apetyt na życie. Codziennie mieszamy w redakcyjnych garnkach. Kroimy teksty, sklejamy apetyczne wątki. Zanurzamy się w kulturze i smakujemy codzienność. Przysiądźcie się do wspólnego stołu i poczujcie, że w kolektywie siła!

Koszyk