Kukbuk
Kukbuk

Zarabiaj na kawie

Dodaj do 'Przeczytaj później'

Dowiedz się, jak praktycznymi narzędziami zwiększać obrót w lokalu i budować przewagę konkurencyjną. Darmowe warsztaty, wiedza od ekspertów, konkursy z nagrodami i… dużo dobrej kawy. Przed nami dni otwarte Segafredo Zanetti.

Tekst: redakcja

Zdjęcia: Justyna Doszko

Opublikowano: 21 Marca 2019
Ten artykuł przeczytasz w mniej niż 1 minutę!

Zapach świeżo palonych ziaren to magnes na klientów, ale jak w pełni wykorzystać potencjał kawy w prowadzeniu biznesu? Wszyscy spragnieni odpowiedzi na to pytanie, menadżerowie i właściciele kawiarni, restauracji oraz hoteli, powinni pojawić się w poniedziałek 25 marca na warsztatach w showroomie Segafredo Zanetti.

Podczas spotkań w formie warsztatów, case study oraz networking specjaliści podzielą się z wami doświadczeniem, wiedzą i inspiracjami. Podpowiedzą między innymi, jak dostosować funkcjonowanie kawowego biznesu do realiów rynku i jak szkolić personel by budował lepszy kontakt z gośćmi. Podpowiedzą też, za którymi trendami warto podążać, by klienci pokochali wasze lokale.

Jeśli nie uda wam się dotrzeć na poniedziałkowe warsztaty, nic straconego. Showroom Segafredo Zanetti będzie otwarty dla wszystkich głodnych wiedzy gości, do piątku 29 marca. Na miejscu będą czekać bariści i eksperci, którzy z chęcią udzielą wskazówek odnośnie parzenia kawy. Będzie można też zapoznać się z włoskim sprzętem La San Marco i bogatym wyborem kaw, a także profesjonalnymi szkoleniami baristycznymi.

 

Ale to nie koniec atrakcji – wszyscy, którzy odwiedzą Showroom Segafredo Zanetti podczas dni otwartych, będą mieli okazję wziąć udział w konkursie z atrakcyjnymi nagrodami – codzienne można wygrać iPad, szkolenia baristyczne i pakiet produktów Segafredo.

Rozwijaj swój biznes z Segafredo Zanetti! Dowiedz się jak praktycznymi narzędziami, zwiększać obrót w lokalu i budować przewagę konkurencyjną. Spotkania odbędą się w Showroomie w warszawskiej siedziby Segafredo Zanetti przy Al. Jerozolimskich 181 B (wejście B1).

W zawsze głodnym KUKBUK-u mamy niepohamowany apetyt na życie. Codziennie mieszamy w redakcyjnych garnkach. Kroimy teksty, sklejamy apetyczne wątki. Zanurzamy się w kulturze i smakujemy codzienność. Przysiądźcie się do wspólnego stołu i poczujcie, że w kolektywie siła!