Sery najwyższej próby, aromatyczne pomidory i cieniutkie ciasto. Już pierwszy kęs dobrej pizzy budzi tęsknotę za oblaną słońcem Italią. Starannie wyselekcjonowane składniki tworzą pyszne kompozycje. Delikatna Feliciana Pollo Ricotta czy treściwa Feliciana Speciale – którą z nich dziś wybierzecie?
![](https://mediaconvert.kukbuk.pl/FbNE_p9rY-RisBjGO6hZuVhkApmgM7JJAC2LekWp-KI/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMTkvMDQtMDQv/WnJ6dXRfZWtyYW51/XzIwMTktMDQtNF9v/XzEyLjA4LjMyX3Rp/bmlmaWVkLnBuZw.png)
Rozkładamy pizzę na czynniki pierwsze!
Włosi wiedzą, że doskonałe składniki to podstawa każdej pysznej potrawy. Dlatego na pizzy Feliciana znajdziecie tylko to, co najlepsze.
Ten artykuł przeczytasz w mniej niż 2 minuty!