Stół ustawiamy w cieniu drzew, wśród zieleni i aranżujemy go w stylu śródziemnomorskim. Wybieramy naturalne materiały: len, drewno, szkło i ceramikę; komponujemy ciepłą, a zarazem kontrastową paletę barw. E-book „Garden party” to bogactwo inspiracji, jak zaaranżować ogrodową przestrzeń, aby poczuć się w niej swobodnie i wyjątkowo. Zdradzamy, jakie kolory, tekstury i wzory połączyć ze sobą, aby stworzyć śródziemnomorski klimat!
W ogrodzie podajemy lekkie placuszki, grillowane chałki, zaskakujące kompozycją smaków napoje, orzeźwiające desery i wiele, wiele więcej. Zaczynamy od wegańskich tostów pomidorowych, po chwili na stole pojawia się sałatka makaronowa, za nią krewetki w tempurze z ogórkami i caponata z migdałami. Nie zabraknie sezonowych owoców i lodów, choć skusimy się również na kruche minitarty galettes.