Przed nami kolejne, apetyczne spotkanie na warszawskiej Pradze, poświęcone tematyce ukochanego przez nas jedzenia. Podczas piątej już odsłony spotkania z cyklu Food Working cenieni eksperci zmierzą się w interesującej dyskusji z tym, co od dawna spędza nam wszystkim sen z powiek. Mowa oczywiście o nowych technologiach i sztucznej inteligencji w świecie food!
![](https://mediaconvert.kukbuk.pl/R7NtgfOFyibXLMzFIKcCjItKFjOmk6M4yhvD22y8Z0A/fill/1418/1682/fp:0.5:0.5/1/aHR0cHM6Ly9tZWRp/YS5rdWtidWsucGwv/bWVkaWEvaW1hZ2Vz/LzIwMjMvMTEtMTUv/Rk9PRF9BTkRfREVT/SUdOXy1fZS1ib29r/X25vd2VfdGVjaG5v/bG9naWUuanBn.jpg)
Czy w branży food jesteśmy gotowi na sztuczną inteligencję? Sprawdźmy!
Mogłoby się wydawać, że życie foodiesów nie jest w dużym stopniu bodźcowane innowacyjnymi rozwiązaniami, a sztuczna inteligencja nie wpłynie na ich codzienność. Wchodząc jednak głębiej w świat spożywczy i gastronomiczny, okazuje się, że wpływ nowoczesnych technologii na te obszary jest dziś absolutnie niekwestionowany. Jeśli płynie w Tobie foodiesowa krew, a jednocześnie chcesz dowiedzieć się, jak sztuczna inteligencja oddziałuje na nasz kulinarny świat, koniecznie weź udział w najbliższym spotkaniu Food Working!
Ten artykuł przeczytasz w mniej niż 6 minut!