Jak to się dzieje, że czasem nie potrafimy się pohamować i zamiast jednego kawałka pizzy jemy cztery? Dlaczego nie umiemy poprzestać na jednej kostce czekolady? Okazuje się, że jesteśmy bezustannie manipulowani przez specjalistów od marketingu i… własne mózgi. O tym, jak to się dzieje, że dajemy się zwieść pysznemu jedzeniu, pisze David A. Kessler w książce „Koniec z przejadaniem się. Jak przemysł spożywczy manipuluje naszym apetytem?”.

Konkurs – do wygrania książka „Koniec z przejadaniem się”
Dlaczego wielu ludzi je dalej po tym, jak poczuje sytość? Jak radzić sobie z tym problemem? Dowiecie się z nowej książki dr. Davida A. Kesslera. Możecie ją wygrać w konkursie – mamy dla was 10 egzemplarzy i nagrody pocieszenia!
Opublikowano: 13 Kwietnia 2019
Ten artykuł przeczytasz w mniej niż 1 minutę!